Αρχική Σελίδα Νέα

Παρενέργειες στεροειδών

Κίνα Hongkong Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hongkong Doublewin Bio-Tech Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Γειά σου η Ada, η μέση μου είναι δύο ίντσες μικρότερη και έχω κερδίσει πέντε λίβρες του νέου μυός. Αισθάνομαι μεγάλος. Σας ευχαριστούμε

—— Johnny

Ακριβώς θελήστε να πείτε ότι οι ευχαριστίες πολύς για το σας συμβουλεύουν και θα διατάζω σίγουρα από σας πάλι στο κοντινό μέλλον! Διατηρήστε τη μεγάλη υπηρεσία! Πάρτε την προσοχή

—— Robert

Δροσερό propio τεστοστερόνης! Κερδισμένος ήδη 9 λίβρες και οι ενώσεις μου αισθανθείτε ισχυρός, μη αδύνατος όπως με άλλες τεστοστερόνες. Καμία παρενέργεια εκτός από αυξανόμενος

—— Zoinberg

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Παρενέργειες στεροειδών
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παρενέργειες στεροειδών

Παρενέργειες στεροειδών

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, όταν αναφέρονται τα στεροειδή, παρουσιάζονται επάνω ως λόγος που ένας ιδιαίτερος αθλητής μπορεί να τρέξει τόσο γρήγορα, να χτυπήσει τόσα πολλά εγχώρια τρεξίματα, ή να κάνει τόσους πολλούς εξοπλισμούς. Θεωρούνται επίσης ότι έχουν τις εξαιρετικά σκληρές παρενέργειες και για την πρόκληση της σοβαρά unforgiving και μόνιμης ζημίας. Καθένας βλέπω? κινηματογράφοι όπως «το πρόγραμμα» όπου τα στεροειδή καταστρέφουν τη ζωή ενός νέου αθλητή, ή ίσως «η ιστορία του Aaron Henry» για HBO, όπου ένας νέος αθλητής πάσχει τα ισόβια προβλήματα από τη στεροειδή κατάχρησή του. Πιο πρόσφατα, είδα τον κινηματογράφο «σπάιντερμαν» όπου ο κακοποιός, το πράσινο Goblin, αναγνωρίζει στην κατοχή της υπεράνθρωπης δύναμης και της ψυχωτικής προσωπικότητάς του από τη χρησιμοποίηση των «ανυψωτών απόδοσης»!

Πρόκειται εδώ να σας βεβαιώσω ότι εκείνοι οι τύποι ιστοριών φρίκης είναι ελάχιστα, και μετά από να συσκεφτώ με κυριολεκτικά τις εκατοντάδες των αθλητών και των bodybuilders, σχεδόν δεν έχω ακούσει για ποτέ τίποτα ακόμη και μακρινά που μοιάζει με τις δημοφιλείς «ιστορίες φρίκης» που βλέπουμε στα μέσα σχεδόν καθημερινά. Βεβαίως δεν έχω δει ποτέ καθενός να γίνει πράσινου goblin-όπως από τη χρησιμοποίηση τους, καθένας.

Με την ανάγνωση αυτού του άρθρου, οι προπονητές, οι αθλητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι θα μάθουν την αλήθεια για τις αναβολικές στεροειδείς παρενέργειες, και θα είναι σε θέση να λάβουν τις ενημερωμένες αποφάσεις τους σχετικά με τους. Αλλά υποψιάζομαι αυτού μετά από να διαβάσω τι πρέπει να πω, καθώς επίσης και τι η επιστημονική λογοτεχνία λέει, το θέμα για το πώς τα κακά στεροειδή είναι θα είναι μια διαφορετική ερώτηση εξ ολοκλήρου η μόνη ερώτηση που παραμένει θα είναι «γιατί καθένας δεν μου είπε αυτό πριν;»

Όταν άρχισα αρχικά την έρευνα για αυτό το κομμάτι, συμβουλεύθηκα όχι μόνο τους πραγματικούς αθλητές που είχαν την απέραντη εμπειρία με την αναβολική στεροειδή χρήση, αλλά και τα επιστημονικά και ιατρικά περιοδικά. Η εικόνα που ξετύλιξε ενώπιον μου ήταν πολύ διαφορετική από αυτήν που χρωματίστηκε χαρακτηριστικά από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, και βεβαίως πολύ διαφορετική από αυτό που βρήκα στο www.dea.org και το www.drugabuse.gov. Ειλικρινά, η έρευνά μου για τις κυβερνητικές περιοχές αποκάλυψε πολύ λίγες χρήσιμες πληροφορίες. Υπήρξαν πολυάριθμες αβάσιμες αξιώσεις, και αφθονία του τοποθέτησης της συζήτησης για τα χρήματα «στις μελέτες». Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση «μελέτες» στα αναβολικά στεροειδή δεν ήταν ιατρικές μελέτες καθόλου. Ήταν έρευνες που δόθηκαν οι στατιστικές στις διάφορες ηλικιακές ομάδες, στη στεροειδή χρήση, προκειμένου να παραχθούν. Δεν υπήρξε τίποτα της ιατρικής αξίας ή της επιστημονικής αξίας σε εκείνες τις περιοχές, παρά την ατελείωτη παρέλαση των γιατρών που φάνηκε να είναι ενάντια στη χρήση τους. Εδώ είναι ένα παράδειγμα μια από τις πιό παράλογες αξιώσεις που γίνονται σε μια από εκείνες τις περιοχές:

«. [στεροειδή] είναι επικίνδυνα φάρμακα, και όταν χρησιμοποιούνται άπρεπα, μπορούν να προκαλέσουν έναν πλήθο των αυστηρών, μακράς διαρκείας, και συχνά αμετάκλητων αρνητικών συνεπειών υγείας. Αυτά τα φάρμακα μπορούν να σταματήσουν το ύψος των αυξανόμενων εφήβων, οι γυναίκες, και αλλάζουν τα χαρακτηριστικά φύλων των ανδρών. Τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να οδηγήσουν στις πρόωρες επιθέσεις καρδιών, τα κτυπήματα, τους όγκους συκωτιού, την αποτυχία νεφρών και τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Επιπλέον, επειδή τα στεροειδή εγχέονται συχνά, οι χρήστες διακινδυνεύουν ή το HIV ή την ηπατίτιδα.»

Αυτά είναι οι πληροφορίες που βρίσκονται για έναν κυβερνητικό ιστοχώρο, σε ένα κομμάτι που γράφεται από έναν γιατρό. Είμαι έκπληκτος αυτή δεν ανέφερα τη μετατροπή σε πράσινο Goblin στον κατάλογό της πιθανών παρενεργειών υγείας. Δεδομένου ότι διαβάζετε τι πρέπει να πω, σας θέλω για να κρατήσω αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Σας θέλω για να θυμηθώ αυτήν την αξίωση, που γίνεται από έναν ιατρό, δεδομένου ότι διαβάζετε το υπόλοιπο αυτού του κομματιού. Όλες οι πληροφορίες είναι εδώ ακριβώς τι έχει αναφερθεί σε με από τους αθλητές, καθώς επίσης και τι βρίσκεται στα αξιόπιστα επιστημονικά περιοδικά. Αναθεωρήστε τις πληροφορίες και αποφασίστε για σας πώς οι επιβλαβείς στεροειδείς παρενέργειες μπορούν να είναι.

Αναβολικές στεροειδείς παρενέργειες:

1. Παρεμπόδιση των φυσικών ορμονών

Η παρεμπόδιση των φυσικών ορμονών είναι πιθανώς η πιό κοινή και πιθανή παρενέργεια που βιώνεται από τη χρήση των αναβολικών στεροειδών. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η λήψη των ορμονών θα στείλει ένα μήνυμα στο ενδοκρινές σύστημά σας που το μειώνει ή που σταματά. Αυτό είναι επειδή το σώμα σας θέλει να παραμείνει σε ένα πολύ ισορροπημένο κράτος -- αποκαλούμενο “homeostasis”. Για να διατηρήσει homeostasis, το σώμα επιδιώκει να αποφύγει πάρα πολύ ή ελάχιστα οποιασδήποτε ιδιαίτερης ορμόνης. Στην περίπτωση των αναβολικών στεροειδών, ο εγκέφαλος επισημαίνει τους όρχεις για να επιβραδύνει, ή ακόμα και να σταματήσει (ανάλογα με τον τύπο και το ποσό στεροειδών που λαμβάνονται) την τεστοστερόνη όταν κυκλοφορεί πάρα πολύ. Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει πότε οποιοδήποτε είδος ορμόνης προστίθεται στο σώμα, έτσι ακόμα κι αν ένας αθλητής δεν χρησιμοποιεί την τεστοστερόνη, αλλά χρησιμοποιεί άλλα αναβολικά στεροειδή, το σώμα θα στείλει ακόμα αυτό το σήμα 99% του χρόνου. Φυσικά τα διαφορετικά στεροειδή προκαλούν τις ποικιλίες βαθμών της παρεμπόδισης που κυμαίνεται από το συνολικό κλείσιμο της ενδογενούς (φυσικής) παραγωγής τεστοστερόνης, ως τις πολύ ήπιες μειώσεις, όπου μερικές φυσικές ορμόνες παράγονται ακόμα και κυκλοφορώντας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, αυτή η παρεμπόδιση τελειώνει μόλις τα στεροειδή δεν είναι ενεργά στο σώμα άλλο. Στα ακόλουθα διαγράμματα, μπορούμε να δούμε μια εικόνα καθρεφτών του επιπέδου δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της στεροειδούς διοίκησης (Nandrolone), έναντι του επιπέδου του παραγωγής της φυσικής τεστοστερόνης. Με άλλα λόγια, καθώς το επίπεδο στεροειδούς αυξάνεται (διάγραμμα 2), το επίπεδο πτώσεων τεστοστερόνης (διάγραμμα 1), και αντίστροφα.

επίπεδο πτώσεων τεστοστερόνης - διάγραμμα

Τώρα, όπως αυτός πρώτο διάγραμμα παρουσιάζει, τα επίπεδα τεστοστερόνης έπεσαν όταν Nandrolone (ένα αναβολικό στεροειδές χορηγήθηκε, αλλά κατά τρόπο ενδιαφέροντα, το ακόλουθο διάγραμμα παρουσιάζει σχεδόν ίδια εικόνα καθρεφτών, όπου τα επίπεδα Nandrolone στο αίμα αυξάνονται. Τι αυτό δείχνει είναι ότι το ποσό αυτού του ιδιαίτερου στεροειδούς στο αίμα είναι άμεσα και αναλογικά εμποδίζοντας φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Εδώ είναι το διάγραμμα:

επίπεδο ανόδων τεστοστερόνης - διάγραμμα

Οι περισσότεροι αθλητές που χρησιμοποιούν τα αναβολικά στεροειδή δέχονται όλο αυτό ως απαραίτητη τιμή που καταβάλλει προκειμένου να βιωθούν τα οφέλη από τη χρησιμοποίηση των στεροειδών. Σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί αυτό, οι αθλητές έχουν πειραματιστεί μέσα στα χρόνια με τις διάφορες ενώσεις για να αποφύγουν ή να περιορίσουν τουλάχιστον αυτό το πρόβλημα. Η ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη, τα αντι-οιστρογόνα, και οι εκλεκτικοί αντίπαλοι δεκτών οιστρογόνου (SERMs) είναι όλες που χρησιμοποιούνται και κατά τη διάρκεια ενός κύκλου, ή μετά από (ή των δύο) με αυτόν τον στόχο στο μυαλό. Ο ακόλουθος πίνακας παρουσιάζει διάφορα ορμονικά επίπεδα προηγούμενων στεροειδών χρηστών που δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει για ένα έτος («οι πρώην-καταχραστές» από τους συμπαθητικούς ανθρώπους που χρηματοδότησαν τη δοκιμή) εναντίον των τρεχόντων χρηστών (*abusers):

διάγραμμα

Τι βλέπουμε σε αυτό το διάγραμμα δεν είναι εκπληκτικός σε καθένα που εξοικειώνεται πραγματικά με τα στεροειδή, και όχι με την μέσο-διαφημιστική εκστρατεία. Στους ανθρώπους που μελετήθηκαν που το λιμάνι τ χρησιμοποίησε τα στεροειδή για ένα έτος, όλες μετρημένες ορμόνες τους (τεστοστερόνη, οιστρογόνο) ήταν μέσα στην ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΣΕΙΡΆ! Σαφώς, τα αποτελέσματα που τα στεροειδή έχουν στις ορμόνες σας είναι αντιστρέψιμα και οι ιστορίες φρίκης που έχουμε όλες να διαβάσουν στα μέσα για τους ανθρώπους που δεν επανάκτησαν ποτέ την κανονική ορμονική λειτουργία αφότου υπερβάλλεται πολύ ένας κύκλος. Σκέφτομαι ότι καθένας που εξοικειώνεται με «μετά από το σχολείο Specials» για τα στεροειδή θα είναι πολύ έκπληκτος με την εκμάθηση αυτού του γεγονότος. Όσον αφορά «στην ιστορία του Aaron Henry» σχετικά με HBO, μπορώ τ να φανταστώ πώς έχει υποστεί τις παρενέργειες καλά στη δεκαετία του '40 του όταν οι στεροειδείς χρήστες σε αυτήν την μελέτη ήταν συνολικά λεπτοί μετά από ένα έτος, και χρησιμοποίησαν σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερο από!

(*Journal της στεροειδούς βιοχημείας και της μοριακής βιολογίας. 84 (2003) 369-375)

2. Στεροειδείς αποτελέσματα και ζημία συκωτιού

Η ζημία συκωτιού είναι πιθανώς πιό πολύ όλων των πιθανών στεροειδών παρενεργειών. Τα μέσα στρέφονται συχνά σε αυτό το ιδιαίτερο πρόβλημα σαν εμφανίζεται με κάθε στεροειδές, και σε κάθε πρόσωπο που τα παίρνει. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι περαιτέρω από την αλήθεια. Τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή που είναι λήφθείτ προφορικά πέρασμα μέσω του συκωτιού, το οποίο λειτουργεί ως σύστημα διήθησης του σώματος. Όταν κάτι περνά από το συκώτι, το αναλύει από τα διάφορα ένζυμα, κατόπιν περνούν εμπρός στην κυκλοφορία του αίματος. Η περισσότερη έρευνα για τα προφορικά χορηγημένα αναβολικά στεροειδή εστιάζει στο γεγονός ότι τα ένζυμα συκωτιού είναι ανυψωμένα μετά από την κατάποση. Αλλά αυτό απαραιτήτως σημαίνει ότι το συκώτι βλάπτεται, το κάνει; Φυσικά όχι. Συνήθως, οι μελέτες που εστιάζουν στη στεροειδή τοξικότητα χρησιμοποιούν συχνά τις παράλογες δόσεις, ή εστιάζουν ανακριβώς στη δραστηριότητα συκωτιού αντί της ζημίας. Οι λειτουργίες συκωτιού ως φίλτρο για το ανθρώπινο σώμα, αυτό πρόκειται να ενεργοποιηθούν όποτε κάτι (όχι μόνο ένα στεροειδές) περνά μέσω του. Ότι δείχνει ότι τα στεροειδή βλάπτουν το συκώτι; Δείτε τι οι επιστήμονες λένε.

Υπήρξε μια οκτώ εβδομάδων μελέτη που έγινε το 1999, η οποία εξέτασε τα αποτελέσματα ενός οκτώ εβδομάδων κύκλου των προφορικών στεροειδών. Τα στεροειδή που εξετάστηκαν ήταν Halotestin (Fluoxymesterone), Dianabol (methylandrostanolone), ή Winstrol (Stanozolol) στους αρουραίους στη δόση του βάρους 2mg/kg-σωμάτων, που αντιμετωπίστηκε πέντε φορές εβδομαδιαίως για 8 εβδομάδες. Εκείνο το s σχεδόν 200mgs/day οποιαδήποτε από εκείνα τα στεροειδή, για έναν χρήστη 200lb. Δηλαδή κατά γενική ομολογία, πολύ περισσότερο από το μέσο πρόσωπο θα χρησιμοποιούσε σε έναν κύκλο. Στην πραγματικότητα, δεν έχω ποτέ, στα έτη μου έρευνας των στεροειδών και η ομιλία με τους αθλητές, άκουσε για οποιο δήποτε χρησιμοποιώντας ακόμη και κοντά σε 200mgs/day Halotestin, Winstrol, ή Dianabol, πάντα!

Στο τέλος εκείνης της μελέτης, σε ζώντα οργανισμό, κάθε αρουραίος είχε ακόμα τα ενζυμικά επίπεδα συκωτιού που ήταν μέσα στην κανονική σειρά!

(Sci *Med αθλητισμός Exerc. 1999 FEB 31(2): 243-50, lysosomal και μιτοχονδριακές δραστηριότητες συκωτιού αρουραίων τροποποιείται από τα αναβολικός-αρρενογόνα στεροειδή. Molano Φ, Saborido Α, Delgado J, Moran Μ, Megias Α.)

Σε μια άλλη μελέτη, 16 bodybuilders που χρησιμοποιούν τα στεροειδή συγκρίθηκαν με 12 bodybuilders που δεν ήταν. Κατόπιν τα bodybuilders που είχαν χρησιμοποιήσει τα στεροειδή σταμάτησαν τους για τρεις μήνες, στους οποίους τα σημεία, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ένζυμα συκωτιού είχαν επιστρέψει στα ίδια επίπεδα με τους μη χρήστες. Μετά από μόνο 3 μήνες!

(ο Αύγουστος αθλητικού MED 1996 *Int J 17(6): 429-33, σύνθεση σώματος, καρδιαγγειακοί παράγοντες κινδύνου και λειτουργία συκωτιού στα μακροπρόθεσμα αρρενογόνος-αναβολικά στεροειδή που χρησιμοποιούν τα bodybuilders τρεις μήνες μετά από την απόσυρση φαρμάκων. Hartgens Φ, Kuipers Χ, Wijnen JA, Keizer εκτάριο.)

Μπορούμε να δούμε από το διάγραμμα κάτω από το εκείνο το τους πρώην-στεροειδείς χρήστες έχουμε τα συνολικά κανονικά ένζυμα συκωτιού ένα έτος αφότου σταματούν. Στην πραγματικότητα, για μερικά ένζυμα συκωτιού, ακόμη και οι τρέχοντες χρήστες έχουν τα κανονικά αποτελέσματα!

Περιοδικό της στεροειδούς βιοχημείας και της μοριακής βιολογίας

(*Journal της στεροειδούς βιοχημείας και της μοριακής βιολογίας. 84 (2003) 369-375)

3. Στεροειδή αποτελέσματα στη χοληστερόλη (σχεδιάγραμμα λιπιδίων αίματος)

Τα στεροειδή μπορούν να χαμηλώσουν τη χοληστερόλη HDL, και να αυξήσουν τη χοληστερόλη LDL. HDL (λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας, συνήθως καλούμενη η «καλή χοληστερόλη») βοηθά να προστατεύσει τις αρτηρίες με να φέρει την αχρησιμοποίητη χοληστερόλη στο συκώτι όπου αναλύει. LDL αφ' ετέρου έχει την αντίθετη επίδραση. Μερικά στεροειδή μπορούν επομένως να προκαλέσουν υψηλό - επίπεδα χοληστερόλης με χαμηλό HDL και υψηλό LDL. Μερικά στεροειδή είναι, φυσικά, πολύ ήπια στα λιπίδια αίματος, ενώ άλλα είναι ειδικότερα σκληρά. Και στις δύο περιπτώσεις, εντούτοις, είναι πιθανό ότι μια επιστροφή μέσα στις κανονικές παραμέτρους θα εμφανιζόταν αμέσως μετά από τη στεροειδή αναστολή.

Λιπίδιο Profie αίματος

4. Gynocomastia (ανάπτυξη του ιστού στηθών στα αρσενικά)

Η ανάπτυξη του gynecomastia ή feminization του ιστού στηθών στα αρσενικά είναι δυνατή με τα αναβολικά στεροειδή. Αυτό οφείλεται σε μια υπερβολή του οιστρογόνου που είναι παρόντος στο σώμα, μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως «aromatization» με το οποίο τα ανδρόγυνα όπως την τεστοστερόνη μετατρέπονται στο οιστρογόνο. Αυτό το υπερβολικό οιστρογόνο βρίσκει έπειτα τον τρόπο του στους δέκτες στον ιστό στηθών και δεσμεύει σε τους. Αυτό οδηγεί στη δυνατότητα του θηλυκός-όπως ιστού στηθών, ο οποίος πρέπει μερικές φορές να αφαιρεθεί από τη χειρουργική επέμβαση. Οι περισσότεροι αθλητές δοκιμάζουν το itchiness των θηλών, που ακολουθείται από τον πόνο. Δεδομένου ότι αυτό αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών, συνήθως, ο αθλητής έχει περισσότερο από αρκετό χρόνο να διακόψει τη χρήση των ενώσεων που παίρνει, ή για να προσπαθήσει να αντιδράσει στην ανάπτυξη ιστού στηθών υπόλοιπος στον κύκλο. Οι δύο πιό κοινοί τρόποι να αντιδραστεί το gynecomastia είναι η χρήση ένα αντι-οιστρογόνο όπως το κιτρικό άλας Nolvadex ή Clomiphene (καλύτερα ληφθείς μετα-κύκλος) ή Letrozole, μια πολύ ισχυρή ένωση του (AI) /anti-estrogenic ανασταλτικών παραγόντων Aromatase υιοθετείται κατά τη διάρκεια του κύκλου για να λιμοκτονήσει αποτελεσματικά την αύξηση του τρέφοντας οιστρογόνου.

Η έναρξη και η πρόοδος της ανάπτυξης στηθών περιλαμβάνουν ποικίλες βλεννογόνες (και ωοθηκικές, στις γυναίκες) ορμόνες, καθώς επίσης και τους διάφορους τοπικούς μεσολαβητές. Δεδομένου ότι μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο διάγραμμα, η τεστοστερόνη έχει τη δυνατότητα να αρωματίσει (νεοφώτιστος στο οιστρογόνο), και να γίνει τελικά μέρος του καταρράκτη των ορμονών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ιστού στηθών:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παρενέργειες στεροειδών  5

(GYNECOMASTIA: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΚΑΙ κεφάλαιο 14 ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - Ronald S. Swerdloff, MD, Jason NG, MD, και Gladys Ε. Palomeno, MD, την 1η Μαρτίου 2004)

5. Ακμή και αναβολικά στεροειδή

Τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να προκαλέσουν την ανάπτυξη της ακμής. Εντούτοις, ο βαθμός στον οποίο είναι πεπειραμένο μπορεί να οφείλεται σε διάφορους ποικίλους παράγοντες, με τα ιδιαίτερα στεροειδή και τις ακριβείς δόσεις χρησιμοποιούμενα ύπαρξη αρχικός. Οι sebaceous αδένες του δέρματος έχουν μια ιδιαίτερα υψηλή συγγένεια σε Dihydrotestosterone, το οποίο είναι ένα ανδρόγυνο που το σώμα παράγει φυσικά από την τεστοστερόνη μέσω του ενζύμου 5 άλφα Reductase. Η αυξανόμενη sebaceous δραστηριότητα αδένων προάγει το ελαιούχο δέρμα που μπορεί να συνδυάσει με τα βακτηρίδια και το νεκρό δέρμα (κανονική φθορά λόγω χρήσης) τελικά αναγκάζοντας τους πόρους για να γίνει φραγμένους γρηγορότερα από το σώμα μπορεί να τα καθαρίσει. Αυτό φυσικά, είναι αποτρέψιμο με τη χρησιμοποίηση μόνο των ιδιαίτερων στεροειδών, να καθαρίσει το δέρμα τακτικά, και ίσως τη χρησιμοποίηση ενός επίκαιρου αντι-ανδρόγυνου.

(1. AM J Clin Dermatol. 2002 3(8): 571-8. 2. Clin Dermatol. 2004 Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 22(5): 419-28. 3. LEK POL Merkuriusz. 2004 Μάιος 16(95): 490-2.)

6. Οργή Roid

Η αυξανόμενη επιθετικότητα θεωρείται συχνά ότι εμφανίζεται με την αναβολική στεροειδή χρήση. Αν και είναι ιδιαίτερα σπάνιο (λιγότερο από 5%), τα σημαντικά ψυχιατρικά συμπτώματα έχουν βρεθεί σε μερικούς στεροειδείς χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της επιθετικότητας και της αυξανόμενης βίας, της μανίας, και ακόμη και της ψύχωσης. Εντούτοις, πρέπει να διαπιστωθεί ότι στις μελέτες που διεξήχθησαν δεν υπήρξε καμία ομάδα ελέγχου, που καθιστά τα αποτελέσματά τους πλαστά στην καλύτερη περίπτωση. Μπορεί λογικά να υποτίθεται ότι οι φυσικά επιθετικοί άνθρωποι (εκείνοι με ορισμένα επιθετικά γνωρίσματα) τείνουν απλά για να χρησιμοποιήσουν τα στεροειδή, ποιες περαιτέρω λοξές κινήσεις οποιαδήποτε ερευνητικά αποτελέσματα. Μπορούν τα στεροειδή να ενισχύσουν τέτοια επιθετικότητα; Ενδεχομένως. Μπορούν τα στεροειδή να είναι να κατηγορήσουν για αντικοινωνικό, ψυχωτικός, τύπος «roid-οργής» συμπεριφορών; Πιθανώς όχι. Τα στοιχεία δεν πρόκειται ακριβώς εκεί να υποστηρίξουν ότι τέτοιες θεωρίες.

Στην πραγματικότητα, μια μελέτη ορόσημων διεξήχθη που εξέτασε τις διαφορετικές δόσεις της διοίκησης τεστοστερόνης στα άτομα ηλικίας 20-50, το οποίο είχε ποικίλη εμπειρία με τα στεροειδή από να έχε χρησιμοποιήσει τους προηγουμένως καθόλου πριν από τη μελέτη. Ποικίλες ψυχολογικές δοκιμές εκτελέσθηκαν εξαρχής της μελέτης καθώς επίσης και στο τέλος. Βρέθηκε ήταν ότι κανένας συμμετέχων στη μελέτη δεν είχε γίνει βίαιος ως αποτέλεσμα των εγχύσεων τεστοστερόνης ελάμβαναν, αν και μερικοί είπαν αισθάνθηκαν επιθετικότερες. Αυτό σαφώς δείχνει ότι υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο του ελέγχου της πιθανής βίαιας ή επιθετικής συμπεριφοράς που μπορεί να προκύψει από τη στεροειδή χρήση. Οι ερευνητές επίσης σημείωσαν ότι από την άποψη των ψυχολογικών δοκιμών διενεργηθεισών, μερικά θέματα παρουσίασαν ελάχιστη ή καμία απάντηση στην τεστοστερόνη, σε σχέση με τα ψυχολογικά μέτρα, ενώ άλλοι δοκίμασαν τις σημαντικές αλλαγές. Κατά συνέπεια, το γενικό τεμπεραμέντο διαδραματίζει σαφώς έναν μεγάλο ρόλο στο πώς το ένα αποκρίνεται ψυχολογικά στη στεροειδή διοίκηση. Επιπλέον, όταν συγκρίθηκε αυτή η μελέτη με άλλους, τα παρόμοια αποτελέσματα βρέθηκαν:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παρενέργειες στεροειδών  6

Από 109 περιπτωσιολογική μελείδα, μόνο 5 άνθρωποι παρουσίασαν τα ψυχολογικά (μανιακός ή Hypomanic) αποτελέσματα. (*Archives της γενικής ψυχιατρικής, τόμος 57, το Φεβρουάριο του 2000.)

7. Στεροειδή και φαλάκρα

Τα στεροειδή μπορούν ενδεχομένως να αναγκάσουν τα άτομα για να αρχίσουν εάν έχουν μια γενετική προδιάθεση προς την αρσενική φαλάκρα σχεδίων. Το γονίδιο για τη φαλάκρα θεωρείται για να κατοικήσει στο χρωμόσωμα Χ (αρσενικό) αποκλειστικά, έτσι μια καλή γενική ένδειξη εάν κάποιος είναι γενετικά προδιαθεμένος προς την ύπαρξη φαλακρός πρόκειται να εξετάσει τα άτομα από την πλευρά μητέρων τους. Οι πιθανότητες είναι ότι εάν η πλειοψηφία τους είναι φαλακρή, κατόπιν το πρόσωπο θα φέρνει εκείνο το γονίδιο επίσης. Τα στεροειδή λόγου μπορούν να προκαλέσουν πρόωρα είναι ότι το κρανίο αντιδρά σε Dihydrotestosterone το (DHT) αρκετά έντονα, και πολλά στεροειδή μπορούν είτε να μετατρέψουν σε DHT είτε προέρχονται από το. Μερικά φάρμακα αντι-φαλάκρας μπορούν να αποτρέψουν αυτό, όπως Finasteride και Dutesteride. Αυτό είναι, φυσικά, μόνο μια καλλυντική επίδραση, και δεν θέτει κανένα πραγματικό ζήτημα υγείας. Θα μπορούσε να είναι καταστροφικό σε μια πιθανή σταδιοδρομία με οποιαδήποτε από διάφορες ορχήστρες ροκ της δεκαετίας του '80, αλλά εκτός από αυτήν, δεν μπορώ να δω πραγματικά οποιαδήποτε πραγματικά προβλήματα που συνδέονται με την απώλεια τρίχας ειδικά δεδομένου ότι μπορεί να αποφευχθεί όταν κατάλληλα βήματα λαμβάνεται και ορισμένα στεροειδή αποφεύγονται.

8. Καρδιαγγειακά προβλήματα από τα αναβολικά στεροειδή

Τα αναβολικά στεροειδή έχουν συνδεθεί με τα καρδιαγγειακά ζητήματα. Μέρος αυτού μπορεί να οφείλεται στα αποτελέσματά τους στα λιπίδια αίματος (δείτε ανωτέρω). Αλλά μερικά από το οφείλονται στο γεγονός ότι πολλοί στεροειδείς χρήστες έχουν βρεθεί για να διευρύνουν τις κοιλίες. Αυτό είναι πραγματικά πολύ κοινό στα bodybuilders καθώς επίσης και τα powerlifters και άλλους τύπους αθλητών, και είναι ενδεικτικότερο της επίδρασης της κατάρτισης βάρους στην καρδιά, παρά την απλώς στεροειδή χρήση.

9. Virilization (ανάπτυξη των αρσενικών χαρακτηριστικών στις γυναίκες)

Αυτός ο όρος αναφέρει το masculinization, ή την ανάπτυξη των αρσενικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών που τα θηλυκά θα μπορούσαν ενδεχομένως να πάσχουν από τη στεροειδή χρήση. Αυτή η παρενέργεια στις γυναίκες είναι συχνά αντιστρέψιμη αφότου διακόπτονται τα στεροειδή. Μερικά χαρακτηριστικά σημάδια του virilization είναι η ανάπτυξη μιας βαθύτερης φωνής, ενός hirsuitism (αύξηση της υπερβολικής τρίχας σωμάτων), μιας διεύρυνσης των εξωτερικών γεννητικών οργάνων (clitoral διεύρυνση), και μιας πιθανής αρσενικής φαλάκρας σχεδίων, ή μιας ακμής στο πρόσωπο ή το σώμα. Αυτό εξαρτάται όλα, φυσικά, από τις ενώσεις χρησιμοποιούμενες καθώς επίσης και τις δόσεις που χρησιμοποιούνται. Προσωπικά, έχω βεβαιώσει το μονιμότερο αυτών των αποτελεσμάτων για να είμαι η εμβάθυνση της φωνής λόγω της υπερτροφίας (αύξηση) των φωνητικών χορδών. Αυτό είναι χαρακτηριστικά η πιό ανεπιθύμητη παρενέργεια, δεδομένου ότι την καθιστά πολύ προφανή όταν χρησιμοποιεί μια γυναίκα τα στεροειδή. Φυσικά, εάν αυτό αρχίζει, το καλύτερο σχέδιο δράσης είναι να παψει όλα τα στεροειδή αμέσως. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αντιστραφεί αυτή η επίδραση, η πιό κοινή ύπαρξη να υποβληθεί μια ιατρική διαδικασία γνωστή ως φωνητικό ξύσιμο χορδών. Και ναι, είναι ακριβώς αυτό που ηχεί όπως.

10. Σταματημένη αύξηση (ύψος)

Η χρήση μερικών στεροειδών μπορεί ενδεχομένως να σταματήσει το αναπτυξιακό δυναμικό ωριμάζοντας των ακόμα παιδιών, teens και των νέων ενηλίκων. Αυτό είναι μόνο δυνατό με ορισμένα στεροειδή, και όχι με άλλα. Στην πραγματικότητα, ορισμένα στεροειδή έχουν χρησιμοποιηθεί στις κλινικές τοποθετήσεις για να βελτιώσουν τους ρυθμούς ανάπτυξης στα παιδιά. Είναι πιθανό ότι η πρόωρη περάτωση του epiphysial χόνδρου, που προκαλείται πιθανότατα από τα aromatizable στεροειδή, θα οδηγήσει σε μια πιθανή εμποδίζοντας επίδραση αύξησης, και θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε ένα πιό σύντομο ενήλικο ύψος. Αυτό είναι πιθανότατα μια αμετάκλητη παρενέργεια, δεδομένου ότι τα πιάτα αύξησης θα είχαν λιώσει και δεν μπορούν «να ανοίξουν πάλι». Το Anavar (Oxandrolone) έχει χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει το ύψος σταματημένων των αύξηση παιδιών, και είναι πιθανό ότι τα περισσότερα άλλα DHT-παραγόμενα στεροειδή θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό όπως θα μπορούσαν ορισμένα αντι-οιστρογόνα.

Σε 99,9% των ανθρώπων, η διαδικασία της επιμήκυνσης κόκκαλων τελειώνει περίπου στα μέσα έως τελευταία έτη εφήβων. Σε αυτό το σημείο, τα πιάτα αύξησης είναι εξαλειμμένα και εξαφανίζονται, και μετά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί άλλη επιμήκυνση (που απεικονίζεται από μια αύξηση στο μήκος άκρων, δηλ. ύψος). Η επιμήκυνση του κόκκαλου εμφανίζεται εδώ και σε ένα δεύτερο epiphysis στο τέλος. Ο πολλαπλασιασμός του χόνδρου συμβαίνει πολύ γρήγορα, πραγματικά αρκετά γρήγορα να κρατήσει μπροστά από την παραγωγή κόκκαλων που «τον χαράζει», αποκαλούμενος οστεοποίηση, η οποία είναι ακριβώς η αντικατάσταση του χόνδρου από το κόκκαλο. Εφ' όσον η αύξηση «παραμονές χόνδρου μπροστά» του κόκκαλου, εσείς γίνεται πιό ψηλή, ως κόκκαλο αντικαθιστά το χόνδρο. Όταν το κόκκαλο πιάνει τελικά το χόνδρο (επειδή ο χόνδρος επιβραδύνει το ρυθμό ανάπτυξης του, όχι το κόκκαλο), και «σφραγίζει» το πιάτο αύξησης.

Εδώ είναι μια εικόνα πιάτων αύξησης, που ενισχύεται από τη ραδιενεργό χρωστική ουσία (πιάτο αύξησης GP=), έτσι μπορείτε να ταξινομήσετε βλέπετε το κόκκαλο «» επάνω με το χόνδρο.

Ανθρώπινες ανατομία και φυσιολογία

(Ανθρώπινη ανατομία και φυσιολογία, 6η έκδοση, νεώτερος του John W. Hole, Wm. Γ. καφετιοί εκδότες.)

10. Προστατική διεύρυνση

Άλλη μια φορά, αυτό είναι μόνο μια πιθανή παρενέργεια, αλλά τα στεροειδή μπορούν ενδεχομένως να προκαλέσουν τη διεύρυνση του προστάτη. Η μέσο-διαιωνισμένη αξίωση του πιθανού προστατικού καρκίνου φαίνεται να είναι πλήρως αβάσιμη, σύμφωνα με την περισσότερη έρευνα. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή η διεύρυνση θεραπεύεται γρήγορα επάνω στη διακοπή της αναβολικής στεροειδούς χρήσης. Η πρώτη περίοδος προστατικής προστατικής αύξησης, εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εφηβείας και εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της ορχικής έκκρισης των ανδρόγυνων. Κατόπιν, πολύς αργότερα στη ζωή, υπάρχει συχνά ένα δεύτερο στάδιο της αύξησης. Αν και αυτό κρίθηκε αρχικά για να είναι ένα αποτέλεσμα των ενεργειών Dihydrotestosterone στο σώμα, οφείλεται πιθανωότερα στο οιστρογόνο που συνδυάζεται με ένα μικρό ποσό είτε DHT είτε τεστοστερόνη. Κατά συνέπεια, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η λήψη των στεροειδών μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει αυτόν τον τύπο προστατικής διεύρυνσης και να προκαλέσει το πρόβλημα για έναν στεροειδή παίρνοντας αθλητή. Χαρακτηριστικά, ένα προϊόν όπως Finasteride ή Dutesteride λαμβάνεται για να αποφύγει αυτό το πρόβλημα, με υψηλό βαθμό της επιτυχίας.

11. Υψηλή πίεση αίματος

Αυτό το πρόβλημα είναι ενδεχομένως ο ευκολότερα θεραπευμένη όλων των στεροειδών παρενεργειών. Είναι πολύ κοινό για το στεροειδές που χρησιμοποιεί τους αθλητές που προσπαθούν να κερδίσει το μέγιστο όγκο για να απόσχει από όλη την αεροβική δραστηριότητα. Αυτό αναγκάζει το σώμα για να δουλεψει πολύ σκληρότερα για να κυκλοφορήσει το αίμα. Η χαρακτηριστική διατήρηση νερού και νατρίου που προκαλείται από ορισμένα στεροειδή μπορεί επίσης να συμβάλει σε αυτήν την παρενέργεια. Εάν η πίεση του αίματος μετριέται τακτικά για να εξασφαλίσει ότι η αξία δεν είναι υψηλότερη από το 140/90, δεν πρέπει να υπάρξει κανένα πρόβλημα.

12. Προβλήματα νεφρών

Ορισμένη αναβολική στεροειδής χρήση μπορεί να τοποθετήσει τη μεγαλύτερη πίεση στα νεφρά. Δεδομένου ότι τα νεφρά περιλαμβάνονται στη διήθηση και διαδικασίες έκκρισης, όταν αντιμετωπίζεται μια ξένη ουσία, εργάζονται απαραιτήτως σκληρότερα. Μερικοί στεροειδείς χρήστες έχουν παρατηρήσει τα πολύ σκοτεινά ούρα ενώ σε έναν κύκλο, και αυτό είναι ενδεικτικός των νεφρών που λειτουργούν τις υπερωρίες για να ολοκληρώσει το στόχο τους. Ένας από τους σημαντικότερους παραβάτες αυτού φαίνεται να είναι Trenbolone, το οποίο γυρίζει τα ούρα του χρήστη ένα πολύ σκοτεινό χρώμα. Αυτό το πρόβλημα ανακουφίζεται όταν καταναλώνεται καθημερινά αρκετό νερό. Επίσης, ακόμα κι αν ξέρω αρρωσταίνετε πιθανώς της ακοής αυτού από με, η δυνατότητα των παρενεργειών εξαρτάται από τη δόση και τον τύπο διεξαχθεισών ενώσεων. Μερικά στεροειδή (Nandrolones) χρησιμοποιούνται ακόμη και για να βοηθήσουν να θεραπεύσουν τους ανθρώπους με τα προβλήματα νεφρών! Τόσο σαφώς, δεν είναι τόσο κακοί όσο γίνονται έξω για να είναι σε σχέση με τις πιθανές αρνητικές νεφρό-σχετικές παρενέργειες.

13. Αλλαγές ανοσοποιητικών συστημάτων

Υπάρχει ένα στοιχείο μεγάλου ποσού που δείχνει ότι τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να έχουν κάποια επίδραση στη διαμόρφωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Όπως με τις περισσότερες πιθανές παρενέργειες, αυτό είναι κατά ένα μεγάλο μέρος δόση και ένωση εξαρτώμενες. Υπάρχει δυνατή ένδειξη ότι τα διαφορετικά ανάλογα προσκρούουν στο ανοσοποιητικό σύστημα στους διαφορετικούς τρόπους. Η τεστοστερόνη και ορισμένα ανάλογα έχουν αποδειχθεί για να είναι ενδεχομένως immunosuppressive, ενώ Nandrolone και ακόμα άλλες ενώσεις έχει καταδείξει τις immunostimulating ιδιότητες. Και οι δύο, εντούτοις, έχουν βρεθεί για να είναι ευεργετικοί όταν δίνεται στους ασθενείς του AIDS, οι οποίοι έχουν σαφώς ένα ήδη συμβιβασμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό είναι επειδή η αύξηση στην αδύνατη μάζα σωμάτων που εκείνα τα στεροειδή μπορούν να παρέχουν είναι σύμφωνη με μια ενισχυμένη δυνατότητα να παλεφθούν μακριά οι μολύνσεις, τα ενισχυμένα ποσοστά επιβίωσης, και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

(1.Int J Immunopharmacol. 1995 ο Νοέμβριος 17(11): 857-63. 2. Στεροειδές Biochem μορ. βιολ. 1990 J SEP 37(1): 71-6 3. AIDS. 1996 Jun 10(7): 745-52. 4. Περιοδικό Neuroimmunology 83 1998, 162-67.)

14. Αύξηση της υπερβολικής τρίχας σώματος

Όπως εκφράζεται ανωτέρω “σε Virilization” τα στεροειδή προκαλούν χαρακτηριστικά μια αύξηση στην αύξηση τρίχας σωμάτων. Κατά κάποιο τρόπο πολύ παρόμοιος με την εφηβεία, η περίοδος όταν οι νεαροί βλαστοί τρίχας σε ισχύ αυτό δεν οφείλονταν στο παρελθόν στην έκθεση των κατ'ασυνήθιστο τρόπο υψηλών ποσών ορμονών φύλων, τα στεροειδή χρησιμεύουν ως ένας συνθετικός ιδρυτής. Αρκετά με απλά λόγια, η γρήγορη εισροή των ορμονών φύλων τονώνει την ανάπτυξη τρίχας σωμάτων. Αυτή η παρενέργεια είναι εμφανίζεται και στα αρσενικά και στα θηλυκά, και η αύξηση τρίχας μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε στο σώμα με εξαίρεση το κεφάλι (όπου η αντίθετη επίδραση βλέπει μερικές φορές λόγω του μεγάλου αριθμού δεκτών DHT). Στις γυναίκες, αυτή η αύξηση τρίχας ο συχνότερα αυξάνεται στις παραδοσιακά ανδρικές θέσεις στο σώμα όπως το πρόσωπο και η πλάτη, αλλά και αυξάνεται σε ετοιμότητα τα πόδια, τις μασχάλες, την ηβική περιοχή, τα μπράτσα, το κορμό,/τις αρθρώσεις και τα πόδια. Αν και η στεροειδής αναστολή, αντιστρέφει την ανώμαλη αύξηση, δεν αντιστρέφει ή δεν λεπταίνει οποιαδήποτε τρίχα που αυξάνεται κατά τη διάρκεια της στεροειδούς διοίκησης. Για τα άτομα, τέτοια αύξηση τρίχας είναι μόλις αξιοπρόσεχτη εκτός από μεταξύ τα αποφασιστικά λιγότερο τριχωτά μέλη του πληθυσμού, και ακόμα και τότε δεν παρουσιάζει πραγματικά ένα πρόβλημα.

Αποτελέσματα των αρρενογόνος-αναβολικών στεροειδών στους αθλητές. Hartgens Φ, Kuipers Χ., αθλητικό MED. 2004 34(8): 513-54.

14. Διατήρηση και Bloating νερού

Χρόνος μπαρ : 2020-06-03 14:53:51 >> κατάλογος ειδήσεων

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Lina

Τηλ.:: 86-177-7649-0178

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)